Hoj nangrom
En av mina favoriter Ostron med dom rätta tillbehören
Första Ostronet preparerat med chilli,lök,vitlök,grönsaker,stektvitlök, stark chillisås och mycket lime
Dags för första tuggan. Mmmm heregud vad gott starkt STAAARkt
Normalt sköljer jag ner allt med en Chang men idag blev det en stor Leo och en liten Heinekken. Ska man inte ha Champange till Ostron?? Jo men inte till Hoj nangrom då smakar en kall öl bäst
Al photos on this blog copyright Thaikalle
Härligt! Haha, är aporna snälla emot dig då? ;)
hejhej, har inte läst din blogg speciellt mycket. vad är det du gör i Thailand, jobbar eller ? :)
Yummie, yummie
Önskar jag också var där och frossade i ostron.
Vi har ett ställe precis vid Sarisin Bridge nere vid havet i Phuket, som vi alltid åker till och käkar ostron stora som värstingbiffarna....såååå gott...
Tillbehören är goda men jag föredrar naturelle med lite pressad citron...då känner men havssmaken... ;-)
// Maria
Chang eller Singh ska det va :)