Hoj nangrom


En av mina favoriter Ostron med dom rätta tillbehören

Första Ostronet preparerat med chilli,lök,vitlök,grönsaker,stektvitlök, stark chillisås och mycket lime

Dags för första tuggan. Mmmm heregud vad gott starkt STAAARkt

Normalt sköljer jag ner allt med en Chang men idag blev det en stor Leo och en liten Heinekken. Ska man inte ha Champange till Ostron?? Jo men inte till Hoj nangrom då smakar en kall öl bäst
Al photos on this blog copyright Thaikalle


Kommentarer
Postat av: Madicken

Härligt! Haha, är aporna snälla emot dig då? ;)

2009-11-15 @ 10:27:00
URL: http://conler.blogg.se/
Postat av: linneaa

hejhej, har inte läst din blogg speciellt mycket. vad är det du gör i Thailand, jobbar eller ? :)

2009-11-15 @ 10:53:41
URL: http://finastisverige.blogg.se/
Postat av: Maria

Yummie, yummie



Önskar jag också var där och frossade i ostron.

Vi har ett ställe precis vid Sarisin Bridge nere vid havet i Phuket, som vi alltid åker till och käkar ostron stora som värstingbiffarna....såååå gott...

Tillbehören är goda men jag föredrar naturelle med lite pressad citron...då känner men havssmaken... ;-)



// Maria

2009-11-17 @ 21:24:33
URL: http://levlivetleende.blogspot.com/
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Chang eller Singh ska det va :)

2009-11-19 @ 15:56:22
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0