Same same but different

En sak som skiljer sig på hundar från Sverige och Thailand. Kastar du en köttbit eller en annan godsak till en hund i Sverige försöker 99 av 100 hundar fånga godsaken i luften. Kastar du samma godsak till en hund i Thailand så landar 99 av 100 gånger godsaken i huvudet på den Thailändska hunden och sedan ner på marken för att sedan ätas upp. Prova själv så får du se. Vad beror detta på? Jag har en teori men vill höra andras först.
När man ser hundar som dessa då är man glad att det finns människor som Göran och Mia de jobbar ideelt med att förbättra livsvilkoren för hundarna i Thailand.
Al photos on this blog copyright Thaikalle

Kommentarer
Postat av: Lotta

Ja usch för de stackars hundarna. Lilla gubben och den andra på Jacks har det ju bra. Lilla gubben ser ju ut som han gör för att han aldrig kan hålla sig från ett enda slagsmål....

2011-10-13 @ 07:35:47
Postat av: Långrygg

Dom är inte vana att folk kastar mat till dom/man måste lukta lite så det inte är nån giftmördare i farten?Nu vill vi höra din teori!

2011-10-17 @ 13:08:47
URL: http://www.langrygg.com
Postat av: Micke

Skulle tro att det beror på att hundar i TL har lärt dig den hårda vägen att världen inte alltid är god. Äldre hundar är ofta betydligt med avvaktande och skrajsna än valpar där och hundar i Sverige. Sedan beror det förstås på om det är hundar som springer löst och lever sitt eget lite hårdare liv eller om de är en del i familjen.

2011-10-30 @ 07:49:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0