Strömavbrott i hela Burma


Marlee återvände till passkontoret och erbjöd dollar för att få sitt pass, helt plötsligt blev det andra tongångar och nu ska hon kunna få sitt pass. Bara ett problem det tar ett par månader innan passet är färdigt. Munken kommer att hämta ut passet när det är klart och Marlee kan återvända till Thailand. Senare i höst hämtar Marlee passet hos munken
Marlee hade planerat att återvända till Thailand i dag men när hon var på passkontoret så blev det strömavbrott i hela Burma och dom kunde inte slutföra med hennes uppgifter. På måndag måste hon tillbaka till passkontoret för att få alla papper klara. Som om inte allt strul var nog så har Marlee blivit sjuk hög feber och ont i halsen. Hon vill inte besöka någon klinik eller läkare. Rosen som jag skickade i förra inlägget kan hon inte se det går inte att gå ut på Thaikalles sida i Burma.
Stort tack till alla som har skickat lyckönskningar till Marlee i komentarer här men även alla fantastiska mail. Jag vet att det är väldigt många som bryr sig och är oroliga för Marlee. Hon hälsar att allt är okey med henne.
Al photo on this blog copyright Thaikalle


Kommentarer
Postat av: Bm

Så skönt att det gick bra med det universala betalningmedlet - pengar. Trist med strömavbrottet och att Marlee inte känner sig frisk. Förhoppningsvis så kanske det är dessa extra dagar som hon behöver för att få kraft till hemresan. Håller tummarna för att det går bra i fortsättningen...och jag säger som jag skrev som kommmentar när du berättade första gången...detta är som att läsa ett film-manus..så otroligt, så starkt och berörande. En film jag skulle vilja se!Kram på dig och Marlee från Bm i Örebro

2010-06-12 @ 12:10:56
Postat av: Annika

Vilken otur när äntligen började ljusna i passförfarandet men det är för jävligt att man ska behöva muta tjänstemän för att få det man har rätt till. Tråkigt att hon dessutom blivit sjuk, men med den livsviljan och styrkan är hon säkert snart på benen igen att ta nya tag. STOR kram till er båda!

2010-06-12 @ 13:44:30
URL: http://annikathailand.blogg.se/
Postat av: HANSJO

Skönt att höra att hon är ok! Tråkigt att det drar ut på tiden med passet men det verkar ju trots allt att gå åt rätt håll även om det kostat en hel del på vägen minst sagt. Måtte du nu få hem din fina Marlee snart så du kan pyssla om henne extra mycket! Det är hon värd!

2010-06-12 @ 19:27:14
Postat av: Lotta

Återigen har man fått bevis för att "money talks", trist men ändå tur att Marlee äntligen kan få sitt hett efterlängtade pass. Lycka till i fortsättningen!

2010-06-13 @ 05:23:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0